En anderledes 17. mai! (Blogg 4)

Bilde

I dag er det 17. Mai! I dag tidlig ble det tid til å Skype med familien – og det var så koselig! Klokken var 8 her på morgenen og 14 hjemme i Norge. Jarle tok med seg pc`n rundt og jeg fikk se alle ”mine” i bunad og dress. Så da ble det litt 17. mai allikevel.Bilde

Monty Sloan — en dyktig guide og en utrolig dyktig fotograf!

Jeg fikk delta på en omvising med Monty i dag. Han er en utrolig dyktig guide og det er spennende å se hvordan han og de andre formidler til publikum. Fikk en gjennomgang av ulvene og prøver å huske hvem som er hvem. Coyotene (Willow og Twister) er ikke tilgjengelige for andre enn et par – tre av de som jobber her. De er for aggressive mot fremmede – men interessante dyr å høre om.

Resten av dagen er full og vi skal gjennom sikkerhetsregler samt observere en sponsor tur. Det er fortsatt et stykke igjen til vi får komme inn på andre siden av gjerdet til ulvene – men jeg gleder meg veldig til det blir en realitet.

Bilde

 Dagen er snart over og klokka er over 9 på kvelden. Det siste vi skal gjøre er å kose oss med en ostekake og et norsk flagg på bordet – bare for å ha bittelittegranne 17. mai følelse.

Dagen har vært super! Jeg er nå kvalifisert til å komme inn til ulvene, har jobbet med revevalpene, deltatt på nighthowl og blitt kjent med enda flere supre mennesker! Og jeg har vært inne hos Chetan og fulgt dagens veterinærsjekk.

Bilde

Jeg er heldig! En sovende valp i hendene…. vet ikke hvem som koser seg mest… 

Jeg er sikker på at alle dere der hjemme har hatt det flott med feiring og alt som hører med. Men min 17. mai har vært full av opplevelse og inntrykk som går inn i historien som helt annerledes! Jeg kan ikke tillate meg å savne noen hjemme – det er enda mange dager igjen til jeg skal tilbake til Norge. Men det er deilig å ha Skype og et nett som virker hele tiden (i motsetning til Afrika da det var på og av og helt uten kontroll).

 Det skjer så mye spennende her. Hva neste blogg bringer, vet jeg ikke. Men vil du være med – så heng på! 

Bilde

 

God natt til alle fra Wolf Park! 

1 kommentar (+add yours?)

  1. Trackback: 17. Mai-hilsener fra England! |

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: