Endelig kan vi fortelle det!

Endelig kan vi fortelle om et spennende og givende samarbeid! Intensjonsavtalen er nå skrevet under og jeg går i gang med mitt første år som en del av 3 aktører på «landslaget» innenfor trening av hund og dyr! Å få samarbeide med Fjellanger Hundesenter og Dyretaferdssenteret – og ikke minst – være en del av Dyrefagutdanningen, DET skal jeg love kommer til å bli «rock`n roll»! 2 av våre egne instruktører vil få delta på årets instruktør og dyrefagutdanning og dermed bygger vi enda større kompetanse i hundesenteret! 

Det er veldig hyggelig når mine samarbeidspartnere skriver

¨ Er veldig glad for å kunne samarbeide med særdeles kunnskapsrik og inspirerende kollega om gjennomføring av våre utdanningstilbud i regi av Dyrefag as».

«Dette er noe jeg har gledet meg masse til å få lov å dele. Nå er vi så heldige at vi har inngått samarbeid med Gro Saugerud og Drammen Hundesenter om instruktør og dyrefagutdanningen vår ! Er så stolt av alt det vi bygger og det er takket være alle dere flotte folk som deltar på kursene våre og hjelper til å heve kompetansen i DyreNorge»

Frem til 28. august kan du melde deg på utdanningen som starter opp i Drammen / Østlandet 4 – 6. oktober. Du kan delta på enten Hundeinstruktørutdanningen eller Dyrefagarbeider. Vil du kombinere disse, kan du delta på Dyrefautdanning.

  • Hundeinstruktør kurset er rettet mot de som ønsker å bli en bedre hundetrener og instruktør. Kurset har derfor mest fokus på læringsteori, verktøy til trening og pedagogikk. 
  • Dyrefagarbeider kurset har mest fokus på læreplanen i vg3 dyrefag. Det er optimalt for de som ønsker å skaffe seg fagbrev i dyrefag og dermed bli dyrefagarbeider. 


Men temaene i dette kurset er også nyttig og relevant for de som ønsker bredere og fordypet kompetanse som hunde-/dyretrener og instruktør! 
Derfor har vi kombinert disse kursene for å skape Dyrefagutdanning. Det er det ultimate hunde- og dyretrener kurset på markedet. Fordyp deg tverrfaglig i dyrefaget! 

Link: http://www.dyrefag.no

Vi har i lengre tid planlagt å utdanne instruktører i regi av Hundesenteret. I påvente av at dette samarbeidet skulle bli offentlig, så har vi satt det litt på vent. De som har ventet tålmodig på å kunne begynne på utdanningen hos oss, vil nå få et spesialtilbud fra Dyrefag med en rabattert pris på instruktørutdanning eller en rabattert pakkepris på i Instruktørutdanning + dyrefagutdanning. Mail sendes ut om kort tid til de som står på ventelisten!

Vårt formål er å dele vår kompetanse for å styrke god dyrevelferd for framtiden ved å tilby gode utdanningsmuligheter til de som jobber med dyr. 
Videre vil vi hjelpe å veilede de som ønsker fagbrev i dyrefaget. 

Framover planlegger vi å utvide våre utdanningstilbud hvor man kan spesialisere seg innenfor flere fagområder som søksarbeid, problematferd og dyreklinikkassistent.

Vi ønsker å fremme god dyrevelferd ved å ha fokus på treningsmetoder og håndtering som skaper positive og behagelige opplevelser for dyr og mennesker. 

Vi i Dyrefag AS har bred kompetanse og erfaring fra ulike fagområder. Vi bruker moderne, etiske og vitenskapelig dokumenterte metoder. Videre har vi som mål å alltid forbedre oss, være oppdatert og tilegne oss ny kunnskap.

Historikk

I 2008 tok Fjellanger Hundesenter initiativ overfor Videregående skole, Forsvaret og dyrenæringer for å få til en yrkesfaglig utdanning på dyr. Dyrefag i videregående skole var på plass i 2020. I mellomtiden har Hundesenteret organisert sin egen private fagutdanning de siste 14 årene. Kompetansemålene har vært de samme som for Vg3-dyrefag. Mer enn 170 studenter har fullført dette studiet.

Dyreatferdssenteret har med sine medarbeidere vært involvert i atferdskonsulentutdanningen ved Universitetet ved Ås (Norges miljø- og biovitenskapelige Universitet). De har også i flere år hatt forelesninger i etologi, læring og pedagogikk for instruktørutdanninger, inkludert ved fagutdanningen til Fjellanger.

Drammen Hundesenter vil nå gå inn med sin kompetanse og erfaring om komplettere den allerede enorme fagkompetansen som finnes. Jeg har valpetrening og familiehunden (og alt det som det innebærer) som min «passion» og har nå opparbeidet meg over 40 års erfaring som kursholder, dyretrener og foreleser.

Dette er noe vi ser frem til på alle vis! Å kunne få jobbe sammen med SÅ dedikerte kollegaer, vil være et stort pluss både på det personlige plan og for faget i seg selv! Og ikke minst; noe som våre kunder vil nyte godt av fremover!  

1 kommentar (+add yours?)

  1. Øystein Johannessen
    aug 20, 2023 @ 12:44:46

    Så gøy! Gratulerer!

    Svar

Legg igjen en kommentar