Mine hunder

Jeg har tre hunder; Bess (working springer spaniel f. 2005), Kelsie (labrador f. 2012) og Lykke (jakt cocker (cocker spaniel) f. 2014)

BESS:

DSC_0373

 

Bess er født i 2005 og er fra Spanielplassen. Hun er en meget arbeidssom hund og elsker å jobbe! Hun er allsidig og kan «det meste». hun er trent i bruks, agility, apporterer gjerne til vanns og til lands, er trent i lydiget, snørekjører på ski, trekker kickbike og «er med på alt som er gøy»!

KELSIE:

_DSC0092

Kelsie er født i 2012 og kommer fra Veiviseren. Hun skulle egentlig bli førerhund, men røk korsbåndet da hun var 3 mnd. gammel. Det betyr at hun ble her sammen med oss og er en utrolig snill liten labradortispe! Hun er rett og slett en liten kosegris, men elsker å få jobbe med apporttrening både på land og i vannet. Vi må begrense aktiviteten noe, men hun tåler godt normale turlengder og har det best i skogen sammen med sine hundevenner!

LYKKE:

_DSC0010

 

Lykke er fra Bannockfield kennel og kom i hus litt på impuls, men har funnet seg vel tilrette her sammen med oss. Hun er aktiv og søksglad og skal trenes opp til en jakthund. Vi er godt i gang med søk og dummies og hun elsker å være med overalt! Det blir en spennende tid fremover og vi kommer til å lære mye av hverandre!

2 kommentarer (+add yours?)

  1. Pernille
    apr 20, 2020 @ 12:44:20

    Hei! Har Ellen Saugerud Karlsen en nettside for hundene sine?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: