Om meg

DSC_0005 kopi

Jeg er født i 1968 og har lang erfaring innen hund, undervisning / kursvirksomhet, foredrag og generell trening av dyr innen mange forskjellige arter. Jeg har selv tre hunder; en springer spaniel, en labrador retriever og en cocker spaniel. Jeg har tidligere drevet aktivt innen  mange hundesportsgrener, men i dag vier jeg min tid til trening av familiehunden gjennom valpekurs i regi av min hundeskole; Drammen Hundesenter .

Les mer om meg og min hundebedrift: http://www.drammenhundesenter.com

Jeg startet hundeskolen i 1993 og den har vært i kontinuerlig drift siden da. Fra 2006 – 1. mai 2014, jobbet jeg på Langedrag Naturpark. Men nå driftes hundeskolen for fullt og jeg kan igjen tittelere meg som hundetrener og som en som jobber med hund på heltid.

_DSC0028

I 2006 begynte jeg på Langedrag. Dette har gitt med en bred erfaring med å jobbe med ulv, gaupe og andre dyr. I tillegg har jeg jobbet med mennesker i alle aldersgrupper og hatt mange  år i fjellet som har gitt meg en bred erfaring og allsidighet! Min hovedoppgave var som vertskapsansvarlig og markedsansvarlig og fortsatt jobber jeg med ulv og gaupe på gården.

DSC_0012 kopi

Interessen for vern av natur og forståelse for våre rovdyr, tok meg til Afrika i 2010. Der jobbet jeg med et løveprosjekt (ALERT) og jobbet tett på disse fantastiske kattedyrene! Denne reisen og denne opplevelsen har satt dype spor og en gang skal jeg tilbake til dette vakre og spennende kontinentet og jobbe videre med store kattedyr!

cropped-dsc_0009-kopi.jpg

I mai 2013 reiser jeg til Wolf Park i USA for å lære med om sosialisering av rev og ulv! Her lærte jeg enormt mye og jeg fikk jobbe tett på sosialisert ulv sammen med noen av verdens fremste innen ulv; Monty Sloan og Pat Goodman!

_DSC0072

Jeg holder kurs innenfor hundetrening og hundehold og holder foredrag om en rekke temaer innen trening av dyr / hund, det å være menneske (utdannet coach) og en rekke andre temaer.

Kontakt med gjerne på: drammenhundesenter@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: