Behandling av ulver og revekos!

Bilde

Fiona på 13 mnd. sjekker ut om jeg er ok (og jeg besto ulveeksamen).

Dagen i Wolf Park har vært strålende! Siden jeg nå er klarert, kan jeg være med inn til ulvene. Ikke alle ulvene er like åpne for nye bekjentskaper, så det er ikke alle som er tilgjengelige. Pat har en god tilnærming til en sånn seleksjon fra ulvens side og sier ”han er ikke mottagelig for nye venner akkurat nå”. Så enkelt er det.

 Bilde

Sandy og Monty behandler Dharma

I dag har jeg truffet en fantastisk dame som heter Sandy Prantl.  Av mangel på norsk oversettelse tar jeg det på engelsk; hun er spesialist i Craniosacral and Myofascial Techniques.  Det  er vanskelig å forklare, men jeg henviser til en norsk side som gjør det enklere å forstå. En kjapp forklaring (sakset fra linken nedenfor), forklarer følgende:

Bindevevet, fascia, er veldig viktig i denne terapien. Bindevevet har forbindelse med alle leddene, nervene, indre organer m.m. Dette holder kroppen vår sammen, det er en ‘bodystocking’. En av mange egenskaper av bindevev er at den har hukommelse. 
Bindevevet er i stand til å lagre alt som skjer i ditt liv. Hjernen glemmer mye, det gjør ikke kroppen. Den husker alt! Når du vet dette, så er det kanskje ikke vanskelig å forstå at kroppen kan få spenninger og plager som tilsynelatende ikke er behandelbar med tradisjonelle terapiformer som f.eks. fysioterapi,

Les mer her: http://craniosacralterapi.no/cranio2.html

Bilde

Pat og Sandy jobber med Miska. Han er en av de som ikke vil ha nye venner, men så ut til å nyte behandlingen han fikk.

Jeg fikk observere hennes behandling av ulvene i dag . Bonusen var at jeg fikk være med inn og være sammen med ulvene. Og at jeg fikk prøve å behandle Dharma. Siden jeg selv har bakgrunn og utdannelse i hundemassasje, var det jo ekstra spennende.

Dette var så spennende og så interessant og jeg vurderer å invitere henne over til Norge! Hun har gjort underverker med en av ulvene i Polar Zoo og hun kan vise til mange magiske historier.

Bilde

Som en foreløpig avslutning på dagen, har jeg vært sammen med revevalpene Ifa, Hunter og Gipsom.  Hunter har sovet i to timer i armene mine og det er så herlige å høre disse små gryntelydene, smatting og kjenne pusten og lukten og alt som hører med til ”babylivet”.

Jeg lader nå opp til en kveld med ”uling blant ulvene” og gleder meg til å høre guidene forteller. Kunnskapen de besitter er imponerende. Det er ganske så magisk – publikum uler og ulvene svarer en kveldstime i Wolf Park….

Bilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: