Revevalper har ankommet parken! (Blogg 3)

Bilde

 

 

Torsdag var en stor dag – 3 revevalper ankom og alle var superspente på å se de små. De var 10 dager gamle og hensikten er å få de så tamme som mulig. Tidligere har de startet med sosialisering av revevalper noe senere – valpene har vært eldre og sosialiseringen har ikke vært så vellykket som ønskelig.

Det er allerede 2 voksne rever i parken; Devon og Ember. Begge er rødrever, men den er er sort – altså en sølvrev (Silverfox). Barn får lov til å komme inn til revene, men de ønsker nå rever som er litt mer interessert og sosiale i forhold til interaksjonen med barna.

Dette er vel så interessant som å jobbe med ulver. I sommer får vi revevalper på Langedrag – men de vil være mye eldre enn disse. Valpene vi skal få er opp mot 8 uker gamle så det fordrer at han som vi kjøper dem av, har gjort en grundig jobb.

Disse valpene følges hele døgnet; 24/7 og så fort de kan drikke greit av flaske, skal vi alle få være delaktig i prosessen. Amanda er den som styrer reveprosjektet, så det skal bli spennende å snakke med henne! Jeg lærer hele tiden! Det er jo så mye man ikke vet! Fantastiske mennesker og fantastisk sted! Jeg er i himmelen!

 

1 kommentar (+add yours?)

  1. mintoller1
    mai 19, 2013 @ 05:01:14

    Så fine!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: