Hvordan finner folk fram her i verden???? (Blogg 19)

 Bilde

Jeg har to netter igjen i Wolf Park før jeg setter nesa hjemover. Eller først skal jeg til Chicago. Jeg har nok tatt århundrets dårligste hotellvalg med tanke på avstanden til Down Town, men på et eller annet tidspunkt vil jeg møte på problemer til flyplassen. Hotellet jeg har valgt er rett ved flyplassen og gir meg gratis skyss til flyet på onsdag. Det er riktignok langt til Lincoln Park Zoo, men en eller annen gang må jeg jo til flyplassen….

Bussen jeg tar på tirsdag morgen, kjører meg til flyplassen. Derfra er det en kjapp taxitur til jeg hotellet så jeg blir kvitt bagasje og sjekket inn. Derfra kan jeg ta en kjapp taxitur til flyplassen igjen og så ta toget ned til byen for et par dollar. Så er det samme retur på kvelden og så har jeg en enkel dag på onsdag.

Dersom jeg bytter hotell til Chicago Down Town, må jeg uansett til flyplassen først. Derfra må jeg ta med bagasjen på toget til sentrum  og så finne hotellet. Men derfra er det enklere. Da kan jeg gå fra hotellet til alle severdigheter og gå tilbake igjen på kvelden. Men på onsdag må jeg trekke med meg alle bagasje til togstasjonen og ta toget til flyplassen.

Jeg skjønner ikke hvordan folk finner fram i verden jeg altså. Jeg synes det er helt umulig å finne hoteller på nettet som holder de avstandene de lover…. Jeg søkte etter et hotell nær Linkl Park Zoo og hotellet jeg valgte sto som et alternativ. Da jeg snakket med en lokalkjent, sa han at hotellet ”mitt” lå laaaangt fra Downtown og skisserte dermed problemet for meg. Puh!

Det skal bli godt å komme tilbake til gode, gamle Drammen. Jeg har strukket min tålegrense til det ytterste og utsatt meg for nok stress for en stund. Jeg lurer forresten på om hodet kan bli overloaded når det kommer til engelsk… Jeg tror det har skjedd en kortslutning, for nå er det akkurat som om jeg er språkløs og stillhet og ikke-engelsk er et stort ønske. Torsdag er jeg på norsk jord (hvis flyturen går bra). For nå begynner reisenervene igjen. Men det får bli et annet kapittel. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: