Storm, strømløs og ulvelykke…. (Blogg 18)

Bilde

Jeg kommer tilbake hva den triste dagen innebærer – så blogg 17 må vente litt….

En trist dag endte med en middag  med Pat, Sandy og meg. Det var egentlig planlagt at jeg og Sandy skulle ha et møte denne helgen, for planen er å få henne til Norge våren 2014. Alle var litt nede for telling etter alt som hadde skjedd, og det var godt å dra av gårde for å prate litt. Det kan kanskje virke rart, men noen ganger er det godt å få tankene over på noe annet – kanskje mest for de som står oppi ting med begge bena…

Det har vært flotte uker her i Wolf  Park og jeg går nå inn i den siste uken her i USA. På lørdag kveld var min siste ”ule – natt” her i parken. Stemingsfullt og vakkert – jeg blir ikke lei av de seansene! Jeg var sliten og ville bare slappe av i huset da kvelden kom. De andre dro ut for å spise, men jeg var forsynt både når det gjaldt mat og det sosiale. Jeg kroet meg sammen i senga mi og koste med litt på face og med bloggen. Og så kom stormen. Og så gikk strømmen. Og så forsvant nettet….

Heldigvis var det plenty av strøm på Mac`n og jeg brukte kvelden på (å være litt redd for uværet og mørket og ”ensomheten”) å se på Sex and the City som jeg hadde tatt med meg hjemmefra. Jeg fikk også jobbet litt med bildene som tas i hundretall her og noen er nå publisert på facebook.

Bilde

Søndag avtalte jeg at Monty (Sloan) skulle ta bilder av meg og ulvene. Jeg er jo stort sett bak kamera og koser meg med det. Men det er jo litt moro om Monty skulle klare det kunststykke å få meg til å se normal ut på bilder. Det er en kunst i seg selv. Uansett ville jeg ha bilder av meg sammen med ulver – så jeg beviselig har vært her og vært sammen med disse flotte dyrene. Og menneskene.

Bilde

Hvordan bildene ble, vet jeg fortsatt ikke. Men det var en FANTASTISK opplevelse! Jeg fikk være sammen med ulvene leeeenge og fikk veiledning av Monty og Allistair.  Kanty er en håndfull ulv og han når plutselig sitt metningspunkt når det gjelder sosial interaksjon. Han svitsjer fort over fra kosete til ikke-kosete oppførsel. Jeg har heldigvis ingen problemer med ulvene – selv om de prøver seg på tull og tøys, er de lette å håndtere. Det er jeg veldig glad for. Selv om Kanty bygde seg litt opp i dag, klarte jeg – på egen hånd og uten hjelp fra Monty – å håndtere Mr. Håndfull.  Jeg sier ikke dette for å skryte – men det gir meg en god selvtillit å kunne håndtere disse situasjonene og føle at jeg står støtt med bena godt plantet på jorda.

_DSC0176 Monty

Jeg fikk kost meg med å ta en av turens siste ulvebilder. De ulte i duo og ga bort mye og morsom atferd. Monty ble også foreviget og hans forhold til ulvene er helt utrolig.

Jeg fikk sjansen til nok en tur inn til ulvene senere på dagen. Alle som jobber her, koser seg søndag ettermiddag sammen med ulvene. Nok en sjanse til ulvetid, kos og fotografering. Sånn som det ser ut nå var det den siste turen. Det måtte jo komme før eller siden. Og det føles litt vemodig å reise fra ulvene – selv om de bare har vært på lån i hjertet mitt for noen uker….

_DSC0119

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: