Tante Gro og Funkyfam

Foto: fra nettet

Min venninne ringte meg og sa: Datteren Sanna (16 år) kom for å vise henne noe. «Mamma, se her `a – skal jeg vise deg noe kult? Tante Gro og Funkyfam! 

Mer traust og kontrastfylt kunne det jo neste ikke bli. 

Gjennom alle årene jeg har jobbet på Langedrag, har det være mange ulike mennesker vi har guidet og tatt med på flotte dyreopplevelser. De færreste har jo et kameraqrue med seg, så vi nevner sjelden eller  aldri hvem vi har med oss inn. Denne bloggen handler ikke om MEG og Funkyfam – den handler om at de gamle ulvene våre fikk skinne litt ekstra og at vi fikk dele at besøk inn til ulvene betyr noe for folk.

Nå har jo episoden kommet på TV og da er det jo selvfølgelig litt stas å ha bidratt til at opplevelsen de fikk ble så bra. Min jobb er jo i hovedsak å sørge for at dyrene føler seg trygge og at folk gjør det samme. Jeg informerer om ulv som art, om våre tre hanner som individer, og jobben vi gjør med dyra våre og er støttende hvis noen er redde. Ulvene gjør den viktigste jobben og var – som alltid – gode ambassadører for sin egen art.

Turen var like fin som vanlig. Folka ( i dette tilfelle Funkyfam) som var med inn var koselige og engasjerte. De gamle ulvegutta «mine» var som vanlig helt seg selv. De fortjente hvert engasjerte ord som ble delt på TV og den lille bloggen her er ment som en takk til de gamle grå gutta. 

Jeg har kjent dem hele deres liv. Fra de var valper til nå. Jeg har vært med på hele prosessen hvor vi har hatt som hovedmål at frykt for mennesker skal være så lav som mulig – og dermed dyrevelferden så høy som mulig. At vi kan gå inn til dem er et fantastisk bonus og disse 3 har være mine beste læremestere! Ingen skole, universitet, kurs eller noe annet kan gi meg det samme som disse ulvene har gjort.

De er gamle nå og jeg vet at det går mot slutten for dem. De er 14 år og alle vet jo at det er gammelt til ulv å være. De har gledet mange og de kommer til å glede noen til. Gleden og fascinasjonen som «mamma funkyfam» viste, gledet hjertet mitt. For de gamle gutta fortjener det. 

Takk for at dere framsnakket ulvene og at dere delte opplevelsen det gav! De fortjener hvert eneste varme hjertebank og hvert eneste fine ord.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: