3 gode venner …

fullsizeoutput_9303

Foto: Gro Saugerud

Revevalpene, som ble adoptert av Arja i sommer, har vokst seg større og er nå i full vinterdrakt! Mange har spurt meg om hvordan det går med dem, og jeg kan informere om at det går STRÅLENDE!

De er nå 6 måneder og de er veldig omgjengelige og trygge på mennesker. Og de har fortsatt en super kontakt med sin adoptivmor!

fullsizeoutput_9306

Foto: Gro Saugerud

I dag hadde jeg en flott dag sammen med dem og Arja.I tillegg frisket vi litt opp i treningen fra i sommer og en gjeng elever fra Hallingdal Folkehøgskole gjorde en super jobb med dem. Stasjonstrening sto på programmet og valpene hadde ikke glemt gamle kunster! Se hvordan valpene trenes her…

Vi jobber videre med stasjonstrening og håndtarget og denne helgen kom vi enda lenger i treningen. Det er en evig loop når man jobber med dyr; vi lærer dyra atferder og de lærer oss om trening av atferdene….  Jeg tror jeg trener dyret; dyret tror den trener meg…

fullsizeoutput_9339

Mikkel og Mira er sosiale og kontaktvillige  (Foto: Ragnhild)

«Leken» er enkel; reven tror den trener meg fordi den hopper opp på en kasse (stasjon) og det får meg til å gi den en godbit. Jeg tror jeg trener reven fordi jeg tilrettelegger kriteriene, får den til å hoppe opp på en kasse og belønner atferden. Så hvem lurer hvem? Uansett; de ble bedre og bedre og vi fikk fremgang som gav treningsglede og en følelse av at vi gjør noe fornuftig for framtida.

fullsizeoutput_9337

Håndtarget med praktikant Ragnhild. (Foto: Gro Saugerud )

Mira og Mikkel er verdt et besøk! De er sjarmerende og vakre med sin hvite fjellrevpels! Et scoop for den fotogale og en utrolig opplevelse for den dyreglade! Vi gir oss selv terningkast 6 for jobben som er gjort med dem!

fullsizeoutput_9305

Gjemt seg bak «mamma»…. Foto: Gro Saugerud

fullsizeoutput_9302

Foto: Gro Saugerud

 

 

 

1 kommentar (+add yours?)

  1. Trackback: Arja + Mira + Mikkel = sant | Gro Saugerud - min blogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: