UNNSKYLD!

1. april

Dobbeljuging og 1. April!

Jeg er (egentlig) en veldig ærlig person. Og nå har jeg sååååå dårlig samvittighet. Jeg har ikke bare jugd èn gang, men – og kanskje tre….

I dag tidlig poppet en idè inn i hodet mitt og jeg la ut en status på face. Og det tok helt av!!!! Alt annet jeg legger ut– som faktisk ER sant – får noen likes og delinger i ny og ne. Men dette tok helt av!

_DSC1263

Her var mitt lille bidrag til aprilsnarren! : «Det ble foretatt et hastemøte med Drammen Kommune og Mattilsynet i går og jeg har nå fått dispensasjon til å ta i mot de 3 ulvene fra Dyreparken i Kristiansand. Det vil bygges nå et midlertidig hegn finansiert av gode sponsorer ved min bolig på Konnerud / Drammen. Ulvene vil inngå i en statlig finansiert forskningsprosjekt, sosialiseres og omplasseres til privat eie i løpet av 2017. Takk til alle involverte og jeg gleder meg til å vie neste år til arbeid med ulvene.»

Min neste status senere på kvelden var:

”HIMMEL & HAV! Dere har gjort dagen min helt fullkommen! Jeg takker sååååå mye for responsen, pm og sms – noen har virkelig gått 5 på og trodd at det kommer ulver hjem til meg!!! Hahahah! Jeg ble til og med ble oppringt av NRK med spørsmål om filming av prosjektet og VG ville være med når ulvene skulle flyttes!!!!”

Men det var jo fortsatt 1. April….

Og jeg har SÅÅÅÅÅ dårlig samvittighet – for mange har jo DELT dette og gått 5 – på og trodd at NRK og VG beit på saken….

UNNSKYLD!!!! Men jeg har ledd så utrolig godt!!! Og jeg gleder meg som en unge til neste 1. April som dessverre er om 1 år…

(Verken ulver, NRK og VG var sant. Men dere har virkelig gjort dagen min!!!! Jeg gir meg selv terningkast 6 i dag!!)

Terningkast6

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: