Tragisk, Norge! Tragisk!

Vanligvis vier jeg tid til å skrive blogg om livet mitt med dyr og trening av hund. Sånn glad – saker som gir energi og ikke tar.

Men nå er jeg i ferd med å SPREKKE! Det at jeg kaller ABB for mann, er i kraft av at han er et hankjønn. Utover det finnes det ikke et snev av Mann foruten navnet han bærer.

Rettsaken mot Staten er en parodi og han uttaler seg like dumt nå som før. Han klager på soningsforholdene, ferdigmiddager og konsekvensene av at han har drept 77 mennesker – og de fleste barn. I fare for å miste saklighet, må jeg bare si; Jævla idiot!Det er ikke ”innafor” god norsk eller skikk og bruk. Men det hjalp.

Han bor i en treroms leilighet med vinduer, som inkluderer tredemølle og annet treningsutstyr, kjøleskap, DVD-spiller, Playstation og en pult med skrivemaskin. Han tar fjernundervisning ved landets beste universitet. Han har tilgang til tv, radio og aviser

“Hvordan er det mulig å ikke knekke? Sannheten er at jeg har vært nære ved å knekke flere ganger tidligere, og jeg er nære ved å knekke nå. Det hadde vært mer humant å skyte meg fremfor å behandle meg som et dyr, som man har gjort de siste årene, sier han”.

Hvis ABB tror han blir behandlet som et dyr, så får han løfte sitt navlebeskuende blikk og se litt utenfor sin egen verden. Dette er å bli behandlet som dyr. Og sett i DET perspektivet, ville det vært være mer humant å skyte både det ene og det andre.

dyreplageri elefant

dyreplageri hund

dyreplageri okse

dyreplageri gås

dyreplageri hunder 2

dyreplageri pelsdyr

Du er ikke i nærheten, ABB! Det er synd han får plass i rettssystemet, media – og i min egen blogg. Men av og til gjør jeg unntak fra mine prinsipper og blåser litt krutt av ladde kanoner!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: