Videregående valpetrening er ikke for pyser!

_DSC0007

En helg med oppstart av videregående kurs for valper er over. Vi fortsetter til uken med flere treninger, men 6 timer er nå gjennomført med en flott gjeng på to og fire ben! Denne gangen hadde vi leid Drammen Hundepark og skulle ha 2 x 3 timer trening innendørs. Lørdagen skulle brukes til gjennomgang av kursets basisøvelser – og søndag skulle vi ha hovedfokus på Agility.

_DSC0055

Vi rakk mye på totalt 6 timer. Kontakttrening, lineføring, sitt, sitt ved fot, dekk, innkalling, slipp av hunder, rotrening – og ikke minst; Agility! Denne øvelsen var valgt av flere grunner. Mange vil gjerne prøve denne hundesporten og det gir valpene / unghundene mestring, kroppskontroll, miljøtrening og mye moro! Alle hundene kom seg over bommen (som sto på den laveste innstillingen), over to lave hopp, to slalåm og to pølser. Og det var ingen tvil om at hunder og eiere hadde det gøy!

_DSC0124

Som avslutning lagde vi en liten bane med alle hindre, med all support og hjelp tillatt – og med en fôrpremie fra Vom og Hundemat når de passerte mållinjen. Alle gjennomførte med stil og glans og en skal ikke se bort fra at det er noen kommende agilitystjerner i denne gjengen!

_DSC0086

Helgen har vært full av det jeg elsker aller mest; å holde kurs, trene hund og gjøre et forsøk på å skape treningsglede for hundeeier, en god relasjon mellom hund og eier, treningsforståelse og jobbe med et positivt læringssyn. Hundesenteret er min fulltidsjobb og jeg satser på flere tilbud for hunder og eiere etter hvert. Høsten har vært travel med fullbookede kurs og det har vært masse å gjøre. Og det er jeg veldig takknemlig for!

Videregående valpetreninger er ikke for pyser! 6 timer hundetrening, valpeslipp og full konsentrasjon tærer på kreftene. Meldinger har tikket inn via pm, facebook og sms og alle har det samme budskapet; valpene ligger rett ut og sover og sover og sover. Det kaller jeg et godt hundeliv!

_DSC0138

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: