Gavemild sponsor!

 

Bilde

 

 

For en tid tilbake inngikk Drammen Hundesenter og Vom og Hundemat en sponsor / samarbeidsavtale. I dag tok jeg turen til Trøgstad, besøkte fabrikken (bildet) og hadde et møte med daglig leder. Det var et givende møte som kan gi mange og spennende muligheter framover! Og maken til raushet skal en lete lenge etter! På hjemturen var bilen var full av giveaways som jeg håper kursdeltagere blir glade for og jeg er veldig optimistisk hva samarbeidet kan bringe! 

Jeg har selv tidligere jobbet med salg av fôr gjennom butikken jeg hadde på 90-tallet. Jeg gikk også en god skole hos Sonja Feldmann i spesialbutikken Siso i Drammen. Interessen førte meg videre til Norges Landbrukshøgskole hvor jeg kurset meg i fôring og ernæring på hund. Den kunnskapen er nok for gammel nå og mye vann har rent i havet siden da, men likevel har interessen for fôring holdt seg opp gjennom årene.  Og for de som kjenner meg –  det er jo ingen hemmelighet at jeg alltid har hatt et positivt syn på våtfôr.

Vom og Hundemat har gått fra en enkel produksjonsform til et imponerende anlegg. Det var helt uventet det som møtte meg i dag og besøket i produksjonslokalet gjorde meg «stum av beundring». Fôret er norksprodusert og er utelukkende laget av norske råvarer (kylling, innmat fra storfe og svin, storfevom, innmat og vom fra lam, laks, okselever og egg). Fôret er tilsatt vitaminer og mineraler og er dermed et fullfôr til hundene. Ekstra glad blir jeg over at fôret ikke er hverken tilsatt vann, smaks – eller fargestoffer eller konserveringsmiddel. Dette er jeg trygg på! Dette har jeg tro på! 

Jeg kan røpe en liten overraskelse; helgens kursdeltagere og valpekursdeltagere får en smaksprøve og «nogo attåt» – så kan dere selv se om hundene er like fornøyd som meg! 

Bilde

Du skal ikke se helt bort fra at hunden gjør som ulven i matveien – hvis den kan velge…..

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: