Zoo og shopping (blogg 22)

Bilde

Det var vemodig å si ”hadet” til alle nye venner i WP. Men jeg håper det kommer en dag da vi ses igjen – og de fleste har jeg knyttet kontakt med via facebook, så da er det lettere å holde kontakten.  Bussen gikk 9.40 fra Lafayette og da jeg ankom O`Hare ble jeg hentet av gratisbussen til hotellet. Jeg sjekket inn på et kjempedeilig rom! Stort rom, stor seng og koselig atmosfære!

Buss-sjåføren som kjørte meg til Chicago advarte meg mot å ta blueline (toget) og vime rundt i Chicago alene. Han sa at Chicago var en farlig by og jeg måtte være ytterst forsiktig. Jeg er jo i og for seg bekymret nok som jeg er – av natur, så det hjalp jo ikke akkurat på selvtilliten. Hotellet jeg hadde booket lå veldig kronglete til med tanke på mine zoo-planer. Booking.com kunne skilte med at hotellet lå nær Linkl Park Zoo, men det var vel å ta litt hardt i kanskje….

Bilde 

Planen var å reise til Linkl Park Zoo. Klokka 14 ble jeg hentet av taxi – jeg valgte letteste vei (og dyreste) rent stressmessig. Det tok ca  1 time å komme dit. Masse trafikk og mye kaos. Men taxisjåføren tilbydde seg å vente – så da fikk jeg tatt en tur i parken i 1 ½ og koste meg et flott anlegg!

 Bilde

Det er gratis inngang i parken og det er et kjempefint sted som virkelig anbefales. Dyra har god plass og fine områder som er tilpasset hver art. Jeg har alltid blandede følelser av dyr i parker – selv om jeg selv jobber i en. Men det så ut som de hadde det bra – bortsett fra at jeg alltid synes store aper ser utrolig triste ut inne i burene sine….

 Bilde

Sjåføren ”min” kjørte meg til en digert handlesenter, før han avsluttet dagen. Her kunne man kjøpe alt, men jeg endte opp med mer eller mindre ingenting. Det meste har vi i Norge, men det er utrolig hvor mye ”ting” som finnes i verden. Og det meste av det har vi vel strengt talt ikke bruk for…

Nå ligger jeg bare og slapper av i en gigaseng og ser på tv, skriver blogg og så er det å sove som gjelder. I morgen er det igjen flytur – noe jeg ikke ser veldig fram til. Men det vil nå helst gå bra. Flyskrekkpillene er klare – og så må jeg justere dosen litt. For forrige flytur, husker jeg veldig lite av…

Oppdateringer kommer når jeg kommer hjem.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: