En natt med rever…

Bilde

Natten skal tilbringes med en revevalp. De er snart 4 uker og har forandret seg mye siden jeg kom hit. De spiser fastere føde – det betyr at melkeflasker ikke står på menyen. De sover fortsatt mye, men er veeeldig aktive når de er våkne. Jeg skal tilbringe 12 -13 timer i ”bingen” her. Og mange av timene blir nok søvnløse….

Foreløpig har valpen sovet for det meste. Det har gitt meg tid til å kose meg med dagens bilder og skrive ferdig 2-3 blogger. Så nå kommer det noen blogger på rappen så jeg får hanket inn alt som har skjedd.

 Bilde

Men – nå er det rev som gjelder. Revene er nå skilt av i tre forskjellige avdelinger adskilt med netting. Vi er nå tre ”reservemammaer” som sitter i hver vår bås. De som er reveforeldre er to faste. De trengte sårt litt hvile og var nokså desperate for å komme seg ut i den virkelige verden. Det er tiss, bæsj, valpemat, leker, vonde madrasser og revevalper overalt, og de kan jo ikke forlate ungene et eneste øyeblikk uten at noen andre stepper inn.  Og rev lukter ikke valp….

Det tok nøyaktig 1 time, så var de tilbake igjen med reveabstinenser. Siden da har de sittet i en av båsene og spilt kort og  vært sammen med ungene sine. Dyr har en tendens til å grave seg dypt inn i hjerterøttene våre – og valpene er intet unntak.

Men omsider senket roen seg og valpene skulle ha sitt siste måltid for natten.  De er ikke så flinke til å spise enda, så det var mat overalt; på bukser og genser og valper og alt som var. Men omsider ble lyset slukket og valpene sovnet. For min del hadde jeg en snorkende nabo i båsen ved siden av – og da var det ikke lett å sove. Og da blir madrassen ekstra vond, rommet ekstra kaldt og blinkende lys fra en pc i hvilemodus ekstra irriterende… Men rett før to, så kom søvnene snikende også for min del.

Rundt klokka 05 tasset er revevalp rundt og oppå hele meg. Beit i øyelokk og øreflippen, hår og klær – og var veldig våken. Men det tok ikke lang tid før den sov og jeg var våken og så var snorking igjen veldig hørbart. Så det var i grunnen ikke valpene som var årsaken til mer eller mindre våkennatt.

Morgenstell klokken 07.00 og så klar til avgang til Exotic Feline rescue Center i Indiana. Det får bli neste blogg – nå er det å vaske bukser og alt som er. For en natt med rever byr på sine eventyr…

Bilde

 

1 kommentar (+add yours?)

  1. Linda Svendsen
    jun 07, 2013 @ 10:08:51

    Så morro, til tross for minimalt med søvn! 😛 Ser kjempesøt ut da 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: