En uke igjen av ulvelivet mitt.

Revevalpene er så søte

Revevalpene er så søte

Jeg har nå startet på min 3. uke i Wolf Park. Jeg har møtt og snakket med mange flinke og hyggelig mennesker og fått masse tid med ulvene og revevalpene. Huset fylles opp med besøkende, 3 forskere og mange vil ha sin del av opplevelsene her. Jeg skal være her en uke til og i løpet av den perioden skal jeg få enda mere opplæring i håndtering av sosialiserte ulver og vi skal på en utflukt til et senter for store kattedyr.

Til tross for at jeg har hatt (og har) flotte opplevelser,har jeg valgt å endre billetten min og reiser hjem en uke før planlagt tid. Fra neste uke vil programmet roe seg ned, det vil bli stille, mindre opplevelser og jeg har sett og opplevd det som parken har å tilby.

Jeg har fått et generøst tilbud fra hun som er daglig leder her. Hun ba meg komme tilbake neste år – da som «ulvemamma» for valpene som skal sosialiseres. Vi får se hva fremtiden bringer – det er i alle fall morsomt å bli spurt.

Det er jo ikke så ofte de har besøk av folk som jobber med ulver og jobber i en park slik som jeg gjør. Så de har tatt med veldig godt i mot og vi har hatt mange og interessante samtaler. Jeg lærer litt og de lærer litt. Og da er det jo bra for alle parter.

Onsdag 5. juni forlater jeg USA, rever og ulver og torsdag 6. juni er jeg tilbake i moderlandet og til alle jeg er glad i! Mandag 3. juni reiser vil til et redningssenter for store kattedyr og tirsdag setter jeg meg på bussen til Chicago og har leid meg inn på et hyggelig hotell for natten: Country inn and suites by Carlson Chicago O` Hare Northwest.

Feel right at home at the Country Inn & Suites O’Hare Airport hotel where guests are greeted with charming accommodations, comfortable guest rooms, convenient services and an attentive staff to ensure a pleasurable and memorable stay in Mount Prospect, IL near downtown Chicago. Guests appreciate our hotel’s location just off I-90 near O’Hare International Airport, Allstate Arena and Donald E. Stephens Convention Center. Enjoy a refreshing dip in the hotel’s heated indoor pool, soak in the whirlpool, take advantage of an on-site Fitness Center and enjoy the convenience of a complimentary hot breakfast buffet served daily to help guests start their day off right. Rooms are equipped with 32″ LCD flat-screen TVs, free high-speed, wireless and wired Internet access and comfortable bedding for added comfort and convenience. Free parking and a shuttle service to and from O’Hare International Airport and within a five-mile radius (complimentary shuttle operates from 5 a.m.-10 p.m. daily) are additional perks that make the Country Inn & Suites O’Hare Airport hotel a great place to rest while exploring all that the Chicago area has to offer.

Høres ikke så feil ut det?

Jeg kommer til Chicago tirsdag klokken 12.00 og da tar jeg turen til Linkl Park Zoo og så blir det en tur til sentrum for litt shopping. Det kan se ut som tirsdagen kan bli lang og dyr – det kommer an på om det er noen snille barn som venter hjemme….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: