Ulv på tur!

Bilde

Jeg har vært her i rundt en uke og tiden går fort.  Mandag var en stille dag i parken. En skoleklasse var på besøk og jeg fulgte Monty (Sloan) rundt på turen i ulveparken. Han er dyktig og formidler bra! Barna sitter som tente lys og hører på alt han har å fortelle.

 Bisonen viste seg frem i går. Det har vært varme dager, så som regel har de holdt seg i skyggen nede i skogen. Men i går lå de på gresset og koste seg. Bisonen har en trist historie og har blitt slaktet ned for fote.  Oksene kan veie opp mot et tonn, så de er enormt massive! Disse kan vi ikke gå inn til – kun nyte synet på avstand. Og det holder i og for seg for min del.

 Bilde

Pat på tur med Fiona

Vi flyttet et par av ulvene til nye innhegninger. Fiona og Dharma skulle bytte plass slik at Dharma skulle få litt tid i ”hovedflokken”. Fiona er datteren til Dharma og disse to går ikke lenger overens. Så de har hver sin uke i flokken, så denne uken er det Dharma sin tur. Så det gjøres ganske enkelt ved at de får på et bånd og så går man tur med de fra en innhegning til en annen. De går til og med pent i bånd – mye bedre enn mange hunder jeg kjenner…

 Bilde

Dharma har sin egen måte å bruke krakken på….

Det ble også rom for noen atferdsbilder. Ny ulv inn i flokken, byr på muligheter for  fotoglade adferdsentusiaster! Ulver bruker mye rituell aggresjon som kan se voldsomt ut (på bilder), men som ikke er så dramatisk i det virkelige liv. Bilde

 Far og sønn har en liten ulvesamtale…

Bilde

Endelig er Dharma tilbake til flokken sin og dammen i innhegningen. Deilig med et bad!

Vi havnet på en indisk restaurant på kvelden for å feire Dana´s bursdag. Koselig med en samling på kvelden – men varmen, opplevelsene og språket gjør at hodet koker litt. Om kvelden er jeg helt ferdig og det er godt å finne puta. I natt våknet jeg av lyn, torden og regn – og det er det verste jeg vet! I alle fall lyn og torden.

Vi får se hva dagene bringer. Jeg kommer til å reise til Dyreparken i Lafayette en av de nærmeste dagene (http://www.lafayette.in.gov/zoo/division.php?fDD=34-138) .  Det er en liten park, men det er alltid spennende å se hva andre driver med. Blogg kommer – helt sikkert!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: